Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Delicate detergent concentrate

BridgeWater

Ren och doftande med ofarliga ingredienser

Skönt tvättmedel för alla tyger – koncentrerad produkt = mindre avfall

Upp till 60 tvättar – det är upp till 3 gånger fler tvättar än konkurrerande tvättmedel

Uppfriskande effekt med mikrokapselformulering CAPS™.

Tvätttemperaturer från 30-95 grader

Mild mot hud och tyger (utan blekmedel och färgämnen)

Dermatest: utmärkt

Kalkskydd för maskin och textilier

Färgskydd för briljanta färger

I lager
Art nr
BW-102810
249,00 kr

Doft är högsta prioritet i alla Bridgewater-produkter. Den söta och fruktiga doften av Sweet Grace består av passionsfrukt, te och patchouli och är unikt utvecklad av specialiserade Bridgewater-parfymörer. Denna doft kan inte hittas i några andra tvättmedel i ordet och är en exklusiv Bridgewater-specialitet! Det är därför vi såg till att doften är långvarig i textilierna hos våra Sweet Grace-fans.

Inget nonsens. Vi känner ansvar för att skapa en produkt fri från onödiga och skadliga ingredienser. Det är därför vi såg till att den inte innehåller några parabener, mikroplaster, silikoner, tungmetaller, BSE eller TSE, färgämnen och fyllmedel, blekmedel och animaliska produkter. Skonsamt mot dig, din maskin, tyger och miljön.

Långvarig. Till tvättmedlet valde vi ett koncentrat som är bra för upp till 60 tvättar. Sparar dig plastskräp och att gå till affären! Dessutom håller tvättparfymen upp till 50 omgångar. För båda produkterna är det upp till 3 gånger fler tvättar än andra flytande rengöringsmedel och parfymer.

Mer information
Varumärke BridgeWater
Doft Sweet Grace
Storlek 1000 ml