Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Aroma Diffusers

Doftspridare och luftfuktare i hemmet

Aroma Diffusers är lösningen för det växande behovet av ren och fräsch luft i dagens urbaniserade och stressiga miljöer. Serene House är en av våra leverantörer som utvecklar produkter som tar hand om luften du andas och ökar din känsla av välbefinnande med hjälp av doft, ljud och visuell estetik.

Aroma diffusers, luftfuktare med dofter hos House of Månsson.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Kollektion  
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 56

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 56

Sida
per sida
Fallande ordning

FÖRÄNDRA LUFTEN DU ANDAS


Våra aroma diffusers från Serene House uppfyller på ett bra sätt den växande efterfrågan på ren och hälsosam luft. En modern luftfuktare hjälper till att förbättra känslan av välbefinnande i våra hem med såväl doft som med ljud och vacker design. Fördelarna med dofter är många och tillsammans med en hälsosam nivå av fukt i hemmet har de en stor påverkan på vårt humör och allmänna välmående.

Framkalla positiva känslor med doft

Fördelen med att diffusern producerar ånga är att den tas upp av luften vilket i sin tur tillför en sund nivå av fukt till luften vi andas. Tillsammans med helt naturliga och eteriska oljor kan vi på så sätt skapa oss en atmosfär som får oss att slappna av, ökar vår koncentration eller rent av förbättrar vår sömn. Möjligheterna är oändliga. Vi har nog alla känt nostalgins armar då vi gått förbi en viss blomma eller buske och blivit påmind om ett förlegat minne från barndomen. Många gånger lägger vi knappt märke till att vi påverkas men då det behärskas på rätt sätt kan vi kontrollera vår sinnesstämning och locka fram känslor vi inte visste fanns inom oss. Luktsinnet är det sinne som är starkast kopplat till minnen och kan därför effektivt användas för att framkalla positiva känslor på de platser vi spenderar mest tid på inomhus.

Aroma diffusers ger ditt hem en väldoftande atmosfär

I takt med att efterfrågan på aromalampor och luftfuktare ökar i vårt land ökar även möjligheterna för oss att forma en personlig atmosfär i vårt hem. Fler och fler människor upptäcker fördelarna med att låta dofter utgöra en allt större del av inredningen hemma och att man med hjälp av en diffuser ihop med en doftolja med sin favoritdoft enkelt kan påverka stämningen i hemmet. Ett begrepp som växer starkare till följd av detta är Scentscaping, att med hjälp av dofter lyfta fram syftet med de olika rummen i ditt hem. Att inreda ett rum med din favoritdoft är ett enkelt sätt att visa hur du är som person.

Dofter till alla rum i hemmet

En doftolja med toner av grapefrukt eller ingefära fungerar exempelvis uppiggande och ökar koncentrationen och passar därmed utmärkt till kontoret. En olja med dofter av lavendel bidrar däremot till avslappning för både kropp och sinne och passar därför bättre för sovrummet. Fundera på vilka doftoljor som skulle passa dig bäst, tillsätt några droppar i vattenbehållaren och låt diffusern skapa den magi den är ämnad för.

Aroma diffusers - Så fungerar de

En ultrasonic Aroma Diffuser som de även heter, har en vattenbehållare som fylls på med vatten och genom att tillsätta endast några droppar eterisk doftolja kan du ge ditt hem den atmosfär du önskar. Den har fått sitt namn från de ultraljudsvibrationer den sänder ut för att bryta ner doftoljan i molekyler. När detta sker blandas sedan oljan med vattnet och kan då spridas ut i luften i form av ånga, eller mist som det även kallas. Det är en miljövänlig och tyst metod som inte använder sig av värme, vilket i sin tur gör att den vara igång i timmar utan att utgöra en risk i ditt hem. När vattnet är slut i vattenbehållaren så stängs diffusern av automatiskt så se till att vatten finns och tillsätt ett par droppar doftolja så att den fortsätter att sprida frisk och väldoftande luft i hemmet.

Mycket mer än bara frisk doft inomhus

Funktionerna hos olika produkter varierar stort och sträcker sig från att endast sprida frisk doft till att ge belysning och att spela musik. För att du ska hitta rätt diffuser för rummet i fråga och för att ta del av alla dess fördelar så var noga att välja en som täcker rummets yta. Många luftfuktare sprider dofter som täcker upp till 35 m2 men vi erbjuder även mindre varianter som kopplas via USB och anpassar sig väl då du är på resande fot och enkelt vill koppla den till datorn.

Vikten av frisk doft i hemmet

Många människor kan tycka att det är svårare att andas då luften är för torr och symptom som torrhet i hals, hosta, nariga läppar och torr hud är inte ovanligt. Torr luft i hemmet påverkar oss mer än vi ofta tänker på och i vintertid är det extra viktigt då vi spenderar mer tid inomhus och till följd av att elementen jobbar sig varmare blir även vår luft torrare. Luft i kallt väder håller inte lika mycket vattenånga som den gör under de varmare månaderna. Vi gör även av med mer vätska genom andning på vintern så att låta en ultrasonic aroma diffuser tillföra frisk & fuktig luft samtidigt som den sprider god doft i hemmet ser vi som en självklarhet och ett utmärkt sätt att skapa en hälsosam atmosfär inomhus.