Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Aromalampa

Aromaterapi med eteriska oljor

Aromalampor gör det möjligt för dig att med doftoljor eller wax melts skapa en atmosfär i hemmet med dofter som stimulerar dina sinnen. Eteriska oljor innehåller ämnen som påverkar vårt hälsotillstånd positivt och med endast några droppar doftolja och ett värmeljus kan du enkelt sätta en personlig prägel på ditt hem samtidigt som du får ta del av fördelarna det för med sig. 

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Visa som Rutnät Lista

4 artiklar

per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 artiklar

per sida
Fallande ordning

EN VÄLDOFTANDE GLÄDJESPRIDARE

 

En aromalampa kan få vilket rum som helst att dofta ljuvligt. Till skillnad från aroma diffusers använder man sig här av värmeljus som värmekälla för att få doftoljor och doftvax att sprida sin doft med ångan som bildas. Fyll skålen med vatten, lägg till en liten mängd doftolja och låt din aromalampa göra vad den gör bäst. Att förbättra känslan av välbefinnande i hemmet med doftande ånga och sitt varma ljus. Förutom eterisk olja kan du med aromalampor använda dig av doftvax, eller wax melts som det även kallas. 

Eterisk olja

Precis som med aroma diffusers räcker med endast en liten mängd olja för att rummet ska fyllas av välgörande doft. De fantastiska doftoljorna från Serene House och Stoneglow har en terapeutisk effekt och vårdar samtidigt din hud med sina doftämnen. Eteriska oljor är dessutom väldigt dryga och du behöver inte mer än några droppar för att ta del av dess positiva egenskaper. Antalet som krävs för att uppnå rätt effekt varierar beroende på hur intensiv oljan är. En intensiv doftolja fyller rummet med endast 2-4 droppar men läs alltid på produktens förpackning innan du använder den då alltför koncentrerad doft kan visa sig ge andra effekter än de som önskas. 

Klicka här  för att komma till våra eteriska doftoljor

Wax melts

Föredrar du att använda din aromalampa tillsammans med doftvax istället för eterisk olja så erbjuder vi rätt produkter till hög kvalitet från varumärkena Kringle Candle och Country Candle. Våra Wax Melts är otroligt enkla att använda och sprider otroligt mycket arom till dina olika rum hemma. Placera vaxkuberna i aromalampans skål över värmeljuset och låt de smälta. Låt stå så länge du önskar eller tills doften försvinner, byt ut och låt nya ljuvliga dofter sprida sig.  

• Börja gärna med 2 st. kuber och lägg till efterhand om du känner att det behövs. 

• Wax Melts har inte någon veke.  

• Aromalampan behöver inget vatten. 

• Mixa gärna olika dofter för att få fram din nya unika och personliga favoritdoft. 

• Bryt av och använd en eller flera kuber beroende på vilken dofttid du önskar. 

Klicka här för att komma till våra wax melts

 
 

Aromalampa från Kringle Candle 

 

Då aromalampor endast fungerar med värmeljus är porslin ett självklart val till dessa produkter. Mike Kittredge gjorde för drygt 50 år sedan ett ljus av kritor till sin mamma. Detta var starten på Yankee Candle®. Då Mike sålde bolaget år 1999 var han tvungen att hålla sig borta från branschen i minst tio år innan han tillsammans med sin son Mick startade The Kringle Candle Company®. Aromalampan är ett steg på vägen till att fylla fler människors hem med dofter som tillsammans med en hälsosam nivå av fukt i hemmet påverkar vårt humör och allmänna välmående. Oavsett om du har för avsikt att använda din aromalampa tillsammans med eterisk doftolja eller med doftvax är produkterna helt fria från skadliga ämnen och är 100% naturliga. Kvaliteten är av stor vikt då de doftämnen som produkten innehåller och processen som använts för att producera dem avgör hur stor inverkan de har på oss människor.  

Fördelarna med bra produkter är många och för att vi ska dra nytta av alla de nyttigheter de för med sig rekommenderar vi på House of Månsson endast doftolja och vax från varumärken som erbjuder högsta kvalitet. 

Klicka här för att läsa mer om Kringle Candle