Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Bildoft

Bilar är för många det mest bekväma sättet att resa. Det är svårt att föreställa sig ett liv utan bil och med tanke på hur mycket tid vi spenderar i den är det inte konstigt att atmosfären i den försämras efter hand. Vi lägger mycket tid på att hålla utsidan ren och prydlig, utan att många gånger tänka på hur insidan påverkas. De lukter som uppstår i bilen på grund av väderförändringar och smutsiga arbetskläder leder till att bekvämligheten sjunker med tiden. Att ge din älskade bil en fräsch och lugnande bildoft är något som kan göra en avsevärd skillnad för både ditt och din bils välbefinnande.

Bildoft sprider goda dofter i bilen.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Kollektion  
Doft  
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 39

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 39

Sida
per sida
Fallande ordning

SKAPA EN GOD ATMOSFÄR MED BILDOFT

Att med en god bildoft förbättra atmosfären är ett enkelt och utmärkt sätt att ge din bil den kärlek den förtjänar. Med dessa produkter hjälper du också till att rengöra luften genom att ta bort damm och annat som kan ge upphov till allergi och andra åkommor. På House of Månsson har vi en mängd olika exklusiva bildofter och eteriska oljor som ger den doft du gillar och utan krångel alls hjälper dig att bibehålla värdet på bilen samtidigt som du mår bättre under dina resor. Med en refill kan du sedan fylla på med ny god doft.

Fördelarna med diffusers för bildoft är många då de bl.a:

  • eliminerar dålig lukt - De hjälper dig att bli av med oönskade dofter som gör att du inte kan slappna av. Sluta skämmas för dina passagerare genom att enkelt sätta in en god bildoft. Din bil kommer att kännas betydligt fräschare och du kommer att må bättre varje gång du använder den.
  • påverkar dig positivt - Många diffusers för bilar använder eteriska oljor för att förbättra luften. Då många av dessa oljor har fördelar som påverkar dig positivt, kan du utnyttja dess förmåga och komma till jobbet tillfredsställd och på ett betydligt bättre humör.
  • fuktar fluften - Många diffusers fungerar också som luftfuktare. Detta kan förbättra kvaliteten på luften i ditt fordon genom att tillföra en behaglig och hälsosam nivå av fukt till den vanligtvis torra luften som annars finns där.
  • är väldigt effektiva - Bildofter från dagens diffusers har en betydligt längre livslängd än vad de hade förr. Sluta köpa billiga bildofter på bensinstationen, som slutar verka innan du vet ordet av och som får din bil att lukta konstgjort och ge dig huvudvärk. En bra diffuser ger dig en uppfriskande och långvarig bildoft som gör att du istället kan njuta av färden och komma fram fräsch och tillfredsställd.

Typer av produkter som ger bildoft

Vårt breda utbud av bil diffusers gör att du kan välja en modell som passar just dig, oavsett om du vill ha en bildoft som du sätter fast på fläkten eller en som du med USB kan koppla in och sprida god luft. Välj den doft du gillar och när den tagit slut kan du enkelt fylla på den med en refill om du inte hellre vill testa en helt ny doft.

Vent Clip diffuser

Detta är en vanlig typ av diffuser är en som du klämmer fast på fläktsystemet i din bil. Dessa använder vanligtvis eteriska oljor som långsamt sprids i luften när du använder fläkten. Dessa kan du även fylla på med en refill som gör att du enkelt kan förlänga den doft du föredrar.

Plug-in diffuser

Dessa enheter kan anslutas till antingen cigarettändaren eller till USB-portarna i ditt fordon. Fyll enkelt på med eterisk olja och koppla in den. När bilen startar sprider den sin goda doft. När bildoften tagit slut kan du lätt fylla på med fler droppar av önskad eterisk olja. Förutom att sprida goda dofter tillsätter de också fukt till luften.