Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Doftpåsar

En doftpåse skapar en atmosfär av härlig doft på ett mindre område eller föremål som har en tendens att lukta unket eller instängt. Dessa användbara doftpåsar är även utmärkta för att ge en mjuk och ren doft till lakan och handdukar men kan också placeras i byrålådor eller garderober för att se till att dina kläder håller sig väldoftande länge. Lägg gärna en doftpåse i resväskan så att du kan byta om till fräscha kläder efter en lång flygresa eller i bilen så att du kan slappna av efter en lång arbetsdag.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Kollektion  
Doft  
 1. Cedarwood & Cypress 1 artikel
 2. Orange Vanilla 1 artikel
 3. Wanderlust 1 artikel
 4. Tickled Pink 1 artikel
 5. Sweet Magnolia 1 artikel
 6. Sweet Grace 1 artikel
 7. Spring Dress 1 artikel
 8. Prosecco Plum 1 artikel
 9. Nantucket Coast 1 artikel
 10. Wild Summit 1 artikel
 11. Let's Celebrate 1 artikel
 12. Lavender Lane 1 artikel
 13. Kiss In The Rain 1 artikel
 14. Citron Sol 1 artikel
 15. Christmas Bliss 1 artikel
 16. Blue Door 1 artikel
 17. Dark Amber & Vetiver 1 artikel
 18. White Cotton 1 artikel
 19. Wind Down 1 artikel
 20. Spa Springs 1 artikel
 21. White Musk & Tuberose 1 artikel
 22. Sugared Skies 1 artikel
 23. Driftwood Tides 1 artikel
 24. Primary Punch 1 artikel
 25. Indigo Suede 2 artiklar
 26. Gooseberry & Fig 1 artikel
 27. Centre Court 1 artikel
 28. Festive Frasier 1 artikel
 29. After The Rain 1 artikel
 30. Frosted Holly 1 artikel
 31. Christmas Nights 1 artikel
 32. Urban Vanille 1 artikel
 33. Dahlia & White Musk 1 artikel
 34. Cider Grove 1 artikel
 35. English Pear & Freesia 1 artikel
 36. On Island Time 1 artikel
 37. Tuscan Vineyard 1 artikel
 38. Afternoon Retreat 1 artikel
 39. Silver Spruce 1 artikel
 40. Plum Blossom & Musk 1 artikel
 41. Shimmering Snowberry 1 artikel
 42. Ylang Ylang & Amber 1 artikel
 43. Sweet Balsam & Cade 1 artikel
 44. Silver Birch & Black Pepper 1 artikel
 45. Sea Salt & Oakmoss 1 artikel
 46. Sandalwood & Patchouli 1 artikel
 47. Pink Peony & Gardenia 1 artikel
 48. Lavender 1 artikel
 49. Papyrus Woods & Jasmine 1 artikel
 50. Orris & Ylang Ylang 1 artikel
 51. Leather & Saffron 1 artikel
 52. Lavender & Bergamot 1 artikel
 53. Jasmine & Tuberose 1 artikel
 54. Green Fig & Cedar 1 artikel
 55. Grapefruit & Mimosa 1 artikel
 56. Freesia & Orchid 1 artikel
 57. Enchanted Forest 1 artikel
 58. Oriental Spice 1 artikel
 59. Haven 1 artikel
 60. Seaspray 1 artikel
 61. Roses 1 artikel
 62. Peony Bloom 1 artikel
 63. Orange & Honey 1 artikel
 64. Pomegranate & Spiced Woods 1 artikel
 65. Magnolia 1 artikel
 66. Hope 1 artikel
 67. Merry Memories 1 artikel
 68. Enchanted Wish 1 artikel
 69. Cucumber Lily 1 artikel
 70. Classic Linen 2 artiklar
 71. Cashmere Kiss 1 artikel
 72. Bella Freesia 1 artikel
 73. White Cedar & Bergamot 1 artikel
 74. Sea Spray 1 artikel
 75. Oroblanco & Cardamom 1 artikel
 76. Angélique 1 artikel
 77. Christmas Spice 1 artikel
 78. Fresh Linen 1 artikel
 79. Moroccan Spice 1 artikel
 80. Peony 1 artikel
 81. Poudre de Riz 1 artikel
 82. Welcome Home 1 artikel
 83. White Christmas 1 artikel
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 116

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 116

Sida
per sida
Fallande ordning

GODA DOFTER TILL SMÅ UTRYMMEN

Doftpåsar används först och främst för att ta bort dålig lukt i hemmet, garderober, bilar eller andra mindre utrymmen och rum som behöver fräschas upp. Många människor använder dessa små, diskreta påsar för att göra sina hem mer väldoftande för besökare då de är lätta att lägga ut på platser där de kan gömmas undan och låta sina goda dofter spridas i luften utan att ta upp någon plats i ditt hem. Sätten du kan använda en doftpåse är många och tanken på att på ett så enkelt sätt kunna ge sitt hem en fräsch doft är högt uppskattat hos många. Till skillnad från produkter som doftljus och aroma diffusers, som behöver lite mer underhåll och som sprider väldoft till större utrymmen och rum, kan du med doftpåsar ge olika mindre utrymmen dofter som passar, utan att behöva fylla på eller att behöva ha uppsikt över dem.

Vad är en doftpåse?

En doftpåse är enkelt förklarat en påse som innehåller extrakt från kryddor, örter, potpurri eller andra aromatiska ingredienser som är till för att ge utrymmen fräschare dofter. Påsarna kan ses som bärbara doftspridare och har vanligtvis väldigt lång hållbarhet. Doftpåsar finns med ett stort antal olika aromer vilket gör att du enkelt kan hitta en doft som tilltalar dig och som hjälper dig att ge din bostad en passande atmosfär.

På House of Månsson har vi idag ett stort sortiment av produkter som hjälper människor att fylla sina hem med väldoft. Vi är stolta återförsäljare för varumärken som vi känner uppfyller kraven vi önskar och som genom åren skapat produkter av hög kvalitet. Ett par av de vi väljer att lyfta fram är:

• Greenleaf, har genom åren gjort sitt bästa för att ta vara på naturens aromer, romantiken hos blommor, de fräscha dofterna av havsluft och den mysiga doften av söt kanel och vanilj. Deras vision är att skapa produkter och dofter som framhäver glädjen som årets alla säsonger ger oss. Sedan 1975 har de förfinat sin expertis inom doft, förpackning och trender för att bli till en av de största inom hemdofter.
• Fresh Scents, har gjort sitt bästa för att göra världen till gott doftande plats i över fyra decennier. Deras doftpåsar, som är tillverkade i Amerika, beskrivs av de själva som miljövänliga, doftande konstverk och som att vara det enklaste sättet att fräscha upp ett utrymme. Dessa bärbara, prisvärda doftpaket kan ge ett litet utrymme en fräsch doft i upp till 3 månader för för en billig peng.
• Bridgewater, skapar med sina parfymtillverkare, unika dofter som är utformade för att snabbt fylla ett rum. Med allt från fräscha och rena till varma och mysiga doftnoter, gör de sitt yttersta för att fånga de mest speciella tillfällena med sina produkter.
• Ashleigh & Burwood, har som uppdrag att hjälpa människor att känna sig avslappnade i sina hem. Deras imponerande samling av högkvalitativ dofter tillverkas i Storbritannien är innovativt och kreativt utformade för att hålla hög kvalitet. Genom samarbete med ledande parfymtillverkare och designteam producerar de det allra bästa inom hemdoft som vi alla kan njuta av.

Alla tre varumärkena Greenleaf, Fresh Scents och Bridgewater kommer från samma producent som började med att producera doftpåsar i kuvert redan 1975 då de skapade den första doftpåsen – ”the original scented sachet”.

Hur använder jag min doftpåse?

Som med alla doftprodukter används doftpåsar främst till att få platser att lukta gott. Olika personer föredrar att använda sig av dem på sätt som passar just dem. Instängda platser i hemmet kan många gånger vara svåra att rensa ut från dålig lukt. Stängda garderober kan tyvärr få kläder att lukta illa med tiden, källare som inte används med jämna mellanrum kan lukta unket och tvättkorgen som står i badrummet och väntar på att tömmas förtjänar kärlek den också. Föremål som dagligen används och utsätts för slitage såsom träningsväskan där du förvarar kläderna från gymmet eller skorna du använder i många timmar varje dag kan med enkelt ges ett lyft med produkter som dessa. Doftpåsar hjälper att på ett smidigt ta bort dessa lukter så att du slipper tänka på det.

Vanliga sätt att använda sig av doftpåsar är bl.a.

• garderoben
• byrålådan
• resväskan
• tvättkorgen
• skor
• bilen
• toaletten
• träningsväskan

Placera några i dina garderober, under sätena i din bil, under diskbänken eller någon annan utvald plats som har en förmåga att ge ifrån sig oönskade lukter.

En doftpåse kan som sagt använda på många sätt vilket många gånger gör den till en räddare i nöden. Om du till exempel inte använder dig av sköljmedel för att dina sängkläder ska lukta gott kan du med hjälp av en doftpåse i byrålådan eller garderoben ge dem en ljuvlig doft så att de håller sig fräscha tills du bäddar rent inför kvällen.

Du bör hålla kuvertet förseglat så att doften kan sprida sig genom papperet i så länge som 9 månader. Öppna inte papperskuvertet.

Eftersom doften sipprar ut genom papperet så finns det vissa ytor som din dospåse inte bör komma i kontakt med. Läs mer om detta på baksidan av kuvertet.

Få din doftpåse att räcka så länge som möjligt

Eftersom en doftpåse avger en väldigt stark doft behöver man inte ta bort plasten. Istället räcker det att klippa ett litet hål i plasten för att doften ska kunna önskad effekt. När doften från doftpåsen börjar avta kan du skaka påsen eller lätt smula sönder innehållet för att mer doft ska komma fram. När doftpåsen har slutat dofta är ett tips att strö lite av innehållet på golvet för att sedan dammsuga upp det. På detta sätt kan du med hjälp av luften i dammsugarpåsen ta vara på det allra sista av doftpåsen för att doftsätta hemmet.

När doftpåsen till sist är helt slut kan du även enkelt på egen hand använda påsen för att skapa dina egna dofter som tilltalar dig.