Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Doftpåsar

En doftpåse skapar en atmosfär av härlig doft på ett mindre område eller föremål som har en tendens att lukta unket eller instängt. Dessa användbara doftpåsar är även utmärkta för att ge en mjuk och ren doft till lakan och handdukar men kan också placeras i byrålådor eller garderober för att se till att dina kläder håller sig väldoftande länge. Lägg gärna en doftpåse i resväskan så att du kan byta om till fräscha kläder efter en lång flygresa eller i bilen så att du kan slappna av efter en lång arbetsdag.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Kollektion  
Doft  
 1. Cedarwood & Cypress 1 artikel
 2. Sweet Magnolia 1 artikel
 3. On Island Time 1 artikel
 4. After The Rain 1 artikel
 5. Wind Down 1 artikel
 6. Wild Summit 1 artikel
 7. White Cotton 1 artikel
 8. Wanderlust 1 artikel
 9. Tickled Pink 1 artikel
 10. Sweet Grace 3 artiklar
 11. Cider Grove 1 artikel
 12. Spring Dress 1 artikel
 13. Prosecco Plum 1 artikel
 14. Orange Vanilla 1 artikel
 15. Nantucket Coast 1 artikel
 16. Let's Celebrate 1 artikel
 17. Lavender Lane 1 artikel
 18. Dark Amber & Vetiver 1 artikel
 19. English Pear & Freesia 1 artikel
 20. Dahlia & White Musk 1 artikel
 21. Christmas Bliss 1 artikel
 22. Rhapsody In Bloom 1 artikel
 23. Lilac Daydream 1 artikel
 24. Clementine Shine 1 artikel
 25. Laundry Line 1 artikel
 26. Vanilla Dream 1 artikel
 27. Garden Thyme 1 artikel
 28. Sugared Skies 1 artikel
 29. Driftwood Tides 1 artikel
 30. Primary Punch 1 artikel
 31. Urban Vanille 1 artikel
 32. Indigo Suede 1 artikel
 33. Up With The Sun 1 artikel
 34. Gooseberry & Fig 1 artikel
 35. Centre Court 1 artikel
 36. White Musk & Tuberose 1 artikel
 37. Festive Frasier 1 artikel
 38. Frosted Holly 1 artikel
 39. Christmas Nights 1 artikel
 40. Citron Sol 1 artikel
 41. Kiss In The Rain 1 artikel
 42. Blue Door 1 artikel
 43. Sandalwood & Patchouli 1 artikel
 44. Lavender 1 artikel
 45. Afternoon Retreat 1 artikel
 46. Enchanted Forest 1 artikel
 47. Ylang Ylang & Amber 1 artikel
 48. Sweet Balsam & Cade 1 artikel
 49. Silver Birch & Black Pepper 1 artikel
 50. Sea Salt & Oakmoss 1 artikel
 51. Plum Blossom & Musk 1 artikel
 52. Pomegranate & Spiced Woods 1 artikel
 53. Pink Peony & Gardenia 1 artikel
 54. Papyrus Woods & Jasmine 1 artikel
 55. Orris & Ylang Ylang 1 artikel
 56. Leather & Saffron 1 artikel
 57. Lavender & Bergamot 1 artikel
 58. Jasmine & Tuberose 1 artikel
 59. Green Fig & Cedar 1 artikel
 60. Grapefruit & Mimosa 1 artikel
 61. Oriental Spice 1 artikel
 62. Freesia & Orchid 1 artikel
 63. Oroblanco & Cardamom 1 artikel
 64. Orange & Honey 1 artikel
 65. Tuscan Vineyard 1 artikel
 66. Spa Springs 1 artikel
 67. Silver Spruce 1 artikel
 68. Shimmering Snowberry 1 artikel
 69. Seaspray 1 artikel
 70. Sea Spray 1 artikel
 71. Peony Bloom 1 artikel
 72. Roses 2 artiklar
 73. Merry Memories 1 artikel
 74. Cashmere Kiss 1 artikel
 75. Magnolia 1 artikel
 76. Bella Freesia 1 artikel
 77. White Cedar & Bergamot 1 artikel
 78. Classic Linen 2 artiklar
 79. Cucumber Lily 1 artikel
 80. Haven 1 artikel
 81. Hope 1 artikel
 82. Angélique 1 artikel
 83. Christmas Spice 1 artikel
 84. Fresh Linen 1 artikel
 85. Moroccan Spice 1 artikel
 86. Peony 1 artikel
 87. Poudre de Riz 1 artikel
 88. Welcome Home 1 artikel
 89. White Christmas 1 artikel
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 127

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 127

Sida
per sida
Fallande ordning

GODA DOFTER TILL SMÅ UTRYMMEN

Doftpåsar används först och främst för att ta bort dålig lukt i hemmet, garderober, bilar eller andra mindre utrymmen och rum som behöver fräschas upp. Många människor använder dessa små, diskreta påsar för att göra sina hem mer väldoftande för besökare då de är lätta att lägga ut på platser där de kan gömmas undan och låta sina goda dofter spridas i luften utan att ta upp någon plats i ditt hem. Sätten du kan använda en doftpåse är många och tanken på att på ett så enkelt sätt kunna ge sitt hem en fräsch doft är högt uppskattat hos många. Till skillnad från produkter som doftljus och aroma diffusers, som behöver lite mer underhåll och som sprider väldoft till större utrymmen och rum, kan du med doftpåsar ge olika mindre utrymmen dofter som passar, utan att behöva fylla på eller att behöva ha uppsikt över dem.

Vad är en doftpåse?

En doftpåse är enkelt förklarat en påse som innehåller extrakt från kryddor, örter, potpurri eller andra aromatiska ingredienser som är till för att ge utrymmen fräschare dofter. Påsarna kan ses som bärbara doftspridare och har vanligtvis väldigt lång hållbarhet. Doftpåsar finns med ett stort antal olika aromer vilket gör att du enkelt kan hitta en doft som tilltalar dig och som hjälper dig att ge din bostad en passande atmosfär.

På House of Månsson har vi idag ett stort sortiment av produkter som hjälper människor att fylla sina hem med väldoft. Vi är stolta återförsäljare för varumärken som vi känner uppfyller kraven vi önskar och som genom åren skapat produkter av hög kvalitet. Ett par av de vi väljer att lyfta fram är:

• Greenleaf, har genom åren gjort sitt bästa för att ta vara på naturens aromer, romantiken hos blommor, de fräscha dofterna av havsluft och den mysiga doften av söt kanel och vanilj. Deras vision är att skapa produkter och dofter som framhäver glädjen som årets alla säsonger ger oss. Sedan 1975 har de förfinat sin expertis inom doft, förpackning och trender för att bli till en av de största inom hemdofter.
• Fresh Scents, har gjort sitt bästa för att göra världen till gott doftande plats i över fyra decennier. Deras doftpåsar, som är tillverkade i Amerika, beskrivs av de själva som miljövänliga, doftande konstverk och som att vara det enklaste sättet att fräscha upp ett utrymme. Dessa bärbara, prisvärda doftpaket kan ge ett litet utrymme en fräsch doft i upp till 3 månader för för en billig peng.
• Bridgewater, skapar med sina parfymtillverkare, unika dofter som är utformade för att snabbt fylla ett rum. Med allt från fräscha och rena till varma och mysiga doftnoter, gör de sitt yttersta för att fånga de mest speciella tillfällena med sina produkter.
• Ashleigh & Burwood, har som uppdrag att hjälpa människor att känna sig avslappnade i sina hem. Deras imponerande samling av högkvalitativ dofter tillverkas i Storbritannien är innovativt och kreativt utformade för att hålla hög kvalitet. Genom samarbete med ledande parfymtillverkare och designteam producerar de det allra bästa inom hemdoft som vi alla kan njuta av.

Alla tre varumärkena Greenleaf, Fresh Scents och Bridgewater kommer från samma producent som började med att producera doftpåsar i kuvert redan 1975 då de skapade den första doftpåsen – ”the original scented sachet”.

Hur använder jag min doftpåse?

Som med alla doftprodukter används doftpåsar främst till att få platser att lukta gott. Olika personer föredrar att använda sig av dem på sätt som passar just dem. Instängda platser i hemmet kan många gånger vara svåra att rensa ut från dålig lukt. Stängda garderober kan tyvärr få kläder att lukta illa med tiden, källare som inte används med jämna mellanrum kan lukta unket och tvättkorgen som står i badrummet och väntar på att tömmas förtjänar kärlek den också. Föremål som dagligen används och utsätts för slitage såsom träningsväskan där du förvarar kläderna från gymmet eller skorna du använder i många timmar varje dag kan med enkelt ges ett lyft med produkter som dessa. Doftpåsar hjälper att på ett smidigt ta bort dessa lukter så att du slipper tänka på det.

Vanliga sätt att använda sig av doftpåsar är bl.a.

• garderoben
• byrålådan
• resväskan
• tvättkorgen
• skor
• bilen
• toaletten
• träningsväskan

Placera några i dina garderober, under sätena i din bil, under diskbänken eller någon annan utvald plats som har en förmåga att ge ifrån sig oönskade lukter.

En doftpåse kan som sagt använda på många sätt vilket många gånger gör den till en räddare i nöden. Om du till exempel inte använder dig av sköljmedel för att dina sängkläder ska lukta gott kan du med hjälp av en doftpåse i byrålådan eller garderoben ge dem en ljuvlig doft så att de håller sig fräscha tills du bäddar rent inför kvällen.

Du bör hålla kuvertet förseglat så att doften kan sprida sig genom papperet i så länge som 9 månader. Öppna inte papperskuvertet.

Eftersom doften sipprar ut genom papperet så finns det vissa ytor som din dospåse inte bör komma i kontakt med. Läs mer om detta på baksidan av kuvertet.

Få din doftpåse att räcka så länge som möjligt

Eftersom en doftpåse avger en väldigt stark doft behöver man inte ta bort plasten. Istället räcker det att klippa ett litet hål i plasten för att doften ska kunna önskad effekt. När doften från doftpåsen börjar avta kan du skaka påsen eller lätt smula sönder innehållet för att mer doft ska komma fram. När doftpåsen har slutat dofta är ett tips att strö lite av innehållet på golvet för att sedan dammsuga upp det. På detta sätt kan du med hjälp av luften i dammsugarpåsen ta vara på det allra sista av doftpåsen för att doftsätta hemmet.

När doftpåsen till sist är helt slut kan du även enkelt på egen hand använda påsen för att skapa dina egna dofter som tilltalar dig.