Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Rumsspray

Rumsspray, eller doftspray som det också kallas, är ett bra alternativ till doftpinnar och doftljus när man vill att det bara ska dofta ibland eller om man vill ha omedelbar god doft i hemmet. Spraya ett par puffar i luften med en doft av nytvättat på gästtoaletten innan gästerna kommer eller spraya lugnande lavendel i sovrummet innan du ska sova. Vi har flera olika dofter och stilar att välja mellan, något som passar både honom och henne och som på ett snabbt sätt hjälper dig att skapa en väldoftande atmosfär hemma.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Kollektion  
Doft  
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 67

Sida
per sida
Fallande ordning
 1. Day Flower - Ginger & White Lily - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 2. Day Flower - Muguet & Lemon Leaf - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 3. Day Flower - White Tea & Wisteria - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 4. Night Flower - Black Fig & Vanilla - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 5. Night Flower - Black Suede & Cardamom - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 6. Night Flower - Dark Amber & Lily - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 7. Night Flower - Juniper & Cedar Noir - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 8. Night Flower - Night Jasmine & Citrus - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
 9. Night Flower - Tobacco & Black Pepper - Room Spray
  Stoneglow
  Reapris 105,00 kr Ordinarie pris 175,00 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 67

Sida
per sida
Fallande ordning

RUMSSPRAY GER KÄNSLA AV LYX I HEMMET

Till skillnad från doftljus, aroma diffusers och liknande produkter, kan en rumsspray fräscha upp dina sängkläder mellan tvättarna, få soffan att lukta gott efter att du torkat bort oönskade fläckar samtidigt som du kan lämna den goda doften utan övervakning. En rumsspray är också ett utmärkt alternativ för platser där levande ljus inte är att rekommendera. Och även om doftljus är fantastiska på många sätt så kan du inte lämna ett levande ljus i barnens rum eller på platser som ditt husdjur har för vana att springa runt på.

Rumsspray är utmärkt för att fräscha upp med. Även efter en storstädning finns det särskilda områden som man aldrig riktigt får så rena som man önskar. Och eftersom en doftspray är enkel att ta med sig är det inga problem att snabbt fräscha till dessa platser med en önskad doft. Du kan enkelt ha med en flaska doftspray i bilen när du ska ut och åka så att du kan skapa en sund miljö där med en fräsch doft.

Rumsspray - en flexibel doftspridare

När du inte vill att doften ska hålla i sig en längre tid på samma sätt som lyxiga doftljus gör, är en rumsspray fantastisk. Att kunna ge hemmets alla vrår ett lyft samtidigt som du inte behöver komma ihåg att släcka efteråt, gör att sprayen passar många människor som vill få ett rum att dofta underbart utan att riskera att utsätta hemmet för fara.

En rumsspray gör det också lite mer flexibelt när det kommer till mängden doft du vill tillföra ett visst område. Att exempelvis snabbt bli av med oset från matlagningen eller att hålla toaletten fräsch inför kommande besök, gör rumssprayen till en favorit hos många. Och eftersom våra rumssprayer är fria från konstgjorda färger och parabener, är de helt säkra att använda på tyger och möbler som du är rädd om.

Det finns många kreativa sätt att använda doftspray. Några av dessa kan vara att spraya:

Dörrmattan - Det hjälper inte bara för att du ska komma hem till ett väldoftande och avslappnande hem, det välkomnar också dina gäster till ett fräscht hem.

Mattor - Att använda en god doftspray på mattan i vardagsrummet eller sovrummet kan fylla rummet med en härlig doft då den stiger från golvet. Det är särskilt användbart om du har husdjur som ofta väljer att ligga just där. Mattan i badrummet kan med en god doftspray göra besöken betydligt trevligare och mer avslappnande.

Gardiner - Genom att spraya en upplyftande doft på gardinerna kan du med ett öppet fönster låta de friska briserna för med sig doften genom hela huset.

Sängkläder - Att spraya en doft av nytvättat på sängkläder är ett utmärkt sätt att få sovrummet mer välkomnande. Det skapar också med detta känslan av att det är dags att vila och koppla av.

Linnespray & textilspray

Förutom doftspray erbjuder vi andra produkter som uppskattas av våra kunder. Linnespray hjälper dig att hålla dina plagg, sängkläder och handdukar fräscha. Använd sprayen för att ge kläderna en nytvättad känsla. Linnevattnet i flaskan mjukgör och tar hand om fibrerna samtidigt som det förser det med en god doft.

Med textilspray kan du enkelt fräscha upp tyger som gardiner och andra textilier som är svåra att tvätta. Spraya lite lätt på tygerna som du vill ge ett lyft så spar du både tid och energi samtidigt som du ger hemmet en ren och frisk känsla.