Laddar...

Doftljus

Doftljus

Stort sortiment från USA och England

House of Månsson har lång erfarenhet av dofter och doftljus och har många kvalitetsmärken från såväl USA, Storbritannien som Frankrike.

Med känsla för dofter som är nästan beroendeframkallande till sofistikerade franska dofter från dofternas mecka, Grass. Fariboles fångar verkligen de franska noterna.

De underbara dofterna från varumärket Aery i Storbritannien står för ett nytänkande genom sina unika kollektion Botanical, med Green Bamboo till Fig Leaf med sina goda egenskaper och eteriska oljor. Samt Fernweh kollektionen som är för den designmedvetna, inspirerade av resor och äventyr och dofter från platser långt borta. Allt från Nordic Cedar och Parisian Rose till Himalayan Cedarleaf och Indian Sandalwood.

Doften Sweet Grace från Bridgewater är välkänd sedan länge för sin underbara kombination av patchouli, passionsfrukt och te. En oslagbar kombination, som förutom doftljus finns i en mängd andra doftande produkter för såväl hemdoft som hudvård och tvätt & städ.

 

Om du vill ha friska dofter så väljer du självklart dofter som Classic Linen från Greenleaf och Laundry Line från Bridgewater. Doften Cashmere Kiss från Greenleaf är en otrolig fin doft med blandning av passion och romans med citrustoner, jasmin och ros. 

För alla som älskar Italien så är doften Tuscan Vinyard från Greenleaf bara ett måste!  

 

Från Kringle Candle känner vi alla till de klassiska dofterna av Warm Cotton och Rosé all day men även den lite den lite mer exotiska Mystic Sands.

Country Candle bjuder på klassiker som Cherry Blossom, Lemon Lavender och Fresh Lilac. 

Stoneglow från London har en hel palett med dofter som inte bara är sofistikerade utan också har en bred återkommande skara av fans med dofter från både Luna och Modern Classic kollektionerna som English Pear & Freesia, Sandalwood & Patchouli, May Chang & Rhubarb till Sea Salt & Oakmoss och Plum Blossom & Musk.

 

upptäck våra doftljus

Doftljus

Doftljus Kringle CandleDoftljus Kringle Candle

Kringle Candle

Kringle Candle

Doftljus Country CandleDoftljus Country Candle

Country Candle

Country Candle

Doftljus StoneglowDoftljus Stoneglow

Stoneglow

Stoneglow

Doftljus GreenleafDoftljus Greenleaf

Greenleaf

Greenleaf

Doftljus BridgewaterDoftljus Bridgewater

Bridgewater

Bridgewater

bridgewater