Laddar...

Doftpåsar

Doftpåsar

Goda dofter till små utrymmen från House of Månsson

Köp de bästa doftpåsarna

Skapa en härlig väldoftande känsla i vilket rum som helst, i garderoben, badrummet eller varför inte i bilen. Enkel och smidig att placera och med en lång hållbarhet. Greenleaf grundades redan 1975 och är tillsammans med sina systervarumärken, Fresh Scents och Bridgewater helt enkelt de bästa doftpåsarna som är på marknaden idag. Doftpåsarna har så vackra motiv och pryder sin plats varhelst du placerar dem i hemmet. En doftpåse och doftkort skapar en atmosfär av härlig doft på ett mindre område som har en tendens att lukta unket eller instängt. 

 

Goda dofter till små utrymmen

Doftpåsar används först och främst för att ta bort dålig lukt i hemmet, garderober, bilar eller andra mindre utrymmen och rum som behöver fräschas upp. Många människor använder dessa små, diskreta påsar för att göra sina hem mer väldoftande för besökare då de är lätta att lägga ut på platser där de kan gömmas undan och låta sina goda dofter spridas i luften utan att ta upp någon plats i ditt hem. Sätten du kan använda en doftpåse är många och tanken på att på ett så enkelt sätt kunna ge sitt hem en fräsch doft är högt uppskattat hos många. Till skillnad från produkter som doftljus och aroma diffusers, som behöver lite mer underhåll och som sprider väldoft till större utrymmen och rum, kan du med doftpåsar ge olika mindre utrymmen dofter som passar, utan att behöva fylla på eller att behöva ha uppsikt över dem.

 

Vad är en doftpåse?

En doftpåse är enkelt förklarat en påse som innehåller extrakt från kryddor, örter, potpurri eller andra aromatiska ingredienser som är till för att ge utrymmen fräschare dofter. Påsarna kan ses som bärbara doftspridare.

Alla tre varumärkena Greenleaf, Fresh Scents och Bridgewater kommer från samma producent som började med att producera doftpåsar i kuvert redan 1975 då de skapade den första doftpåsen – ”the original scented sachet”. Deras doftpåsar är gjorda av en giftfri blandning av vermikulit och doftolja. Vermikulit är ett naturligt förekommande mineral som utvinns ur jord. Greenleaf, Fresh Scents och Bridgewater använder den i sina doftpåsar eftersom den är porös och absorberar doft mycket bra. 

På House of Månsson har vi idag ett stort sortiment av produkter som hjälper människor att fylla sina hem med väldoft.

Vi är stolta återförsäljare för varumärken som vi känner uppfyller kraven vi önskar och som genom åren skapat produkter av hög kvalitet. 

Greenleaf, har genom åren gjort sitt bästa för att ta vara på naturens aromer, romantiken hos blommor, de fräscha dofterna av havsluft och den mysiga doften av söt kanel och vanilj. Deras vision är att skapa produkter och dofter som framhäver glädjen som årets alla säsonger ger oss. Sedan 1975 har de förfinat sin expertis inom doft, förpackning och trender för att bli till en av de största inom hemdofter.

Fresh Scents, har gjort sitt bästa för att göra världen till gott doftande plats i över fyra decennier. Deras doftpåsar, som är tillverkade i Amerika, beskrivs av de själva som miljövänliga, doftande konstverk och som att vara det enklaste sättet att fräscha upp ett utrymme. Dessa bärbara, prisvärda doftpaket kan ge ett litet utrymme en fräsch doft i upp till 3 månader för en billig peng.

Bridgewater, skapar med sina parfymtillverkare, unika dofter som är utformade för att snabbt fylla ett rum. Med allt från fräscha och rena till varma och mysiga doftnoter, gör de sitt yttersta för att fånga de mest speciella tillfällena med sina produkter.

 

Ashleigh & Burwood, har som uppdrag att hjälpa människor att känna sig avslappnade i sina hem. Deras imponerande samling av högkvalitativa dofter tillverkas i Storbritannien är innovativt och kreativt utformade för att hålla hög kvalitet. Genom samarbete med ledande parfymtillverkare och designteam producerar de det allra bästa inom hemdoft som vi alla kan njuta av.

Stoneglows doftkort används precis som en doftpåse. Du kan lätt hänga upp doftkortet i det fina band i matchande färg som ingår. Det är otroligt dekorativt och pryder sin plats i badrummet, eller varhelst du vill doftsätta med Stoneglows underbara dofter. Doftkortet är platt och gjort i en plast där parfymen är tillsatt direkt vid tillverkning så det lämnar inga fläckar Doftkortet är en perfekt gåva. 

 

Hur använder jag min doftpåse?

Som med alla doftprodukter används doftpåsar främst till att få platser att dofta gott. Olika personer föredrar att använda sig av dem på sätt som passar just dem. Instängda platser i hemmet kan många gånger vara svåra att rensa ut från dålig lukt. Stängda garderober kan tyvärr få kläder att lukta illa med tiden, källare som inte används med jämna mellanrum kan lukta unket och tvättkorgen som står i badrummet och väntar på att tömmas förtjänar kärlek den också. Föremål som dagligen används och utsätts för slitage såsom träningsväskan där du förvarar kläderna från gymmet eller skorna du använder i många timmar varje dag kan med enkelt ges ett lyft med produkter som dessa. Doftpåsar hjälper att på ett smidigt ta bort dessa lukter så att du slipper tänka på det.

Placera några i dina garderober, under sätena i din bil, under diskbänken eller någon annan utvald plats som har en förmåga att ge ifrån sig oönskade lukter.

En doftpåse kan som sagt använda på många sätt vilket många gånger gör den till en räddare i nöden. Om du till exempel inte använder dig av sköljmedel för att dina sängkläder ska lukta gott kan du med hjälp av en doftpåse i byrålådan eller garderoben ge dem en ljuvlig doft så att de håller sig fräscha tills du bäddar rent inför kvällen.

Eftersom doften sipprar ut genom papperet så finns det vissa ytor som din doftpåse inte bör komma i kontakt med. Läs mer om detta på baksidan av kuvertet. Undvik känsliga ytor.

 

Få din doftpåse att räcka så länge som möjligt

Eftersom en doftpåse avger en väldigt stark doft behöver man inte alltid ta bort plasten. I stället räcker det att klippa ett litet hål i plasten för att doften ska kunna önskad effekt. När doften från doftpåsen börjar avta kan du skaka påsen eller lätt smula sönder innehållet för att mer doft ska komma fram. När doftpåsen har slutat dofta är ett tips att strö lite av innehållet på golvet för att sedan dammsuga upp det. På detta sätt kan du med hjälp av luften i dammsugarpåsen ta vara på det allra sista av doftpåsen för att doftsätta hemmet.

upptäck våra doftpåsar

Doftpåsar

Greenleaf

Doftpåse Fresh scent i doften white cottonDoftpåse Fresh scent i doften white cotton

Fresh Scents

Doftpåse Bridgewater i doften Laundry LineDoftpåse Bridgewater i doften Laundry Line

Bridgewater

Ashleigh & Burwood 

Doftkort från Stoneglow i doften Grapefruit & MimosaDoftkort från Stoneglow i doften Grapefruit & Mimosa

Stoneglow