Laddar...

Hudvård

Hudvård

Bridgewater och Aery för både kropp och själ och fantastiska tvålar från Stone Soap Spa

Här hittar du våra hudvårdsprodukter. Allt från hårdtvålar, flytande tvål och handkräm till skönt showerfoam för duschen. Testa gärna de vackra marmorerade tvålarna från Stonesoap spa som är fulla av goda ingredienser. Doften Sweet Grace är tongivande i våra produkter från Bridgewaters hudvårdserie – passar till både män och kvinnor!

Stonesoap Spa ger dig en känsla av lugn och avslappning med sina naturliga tvålar som ger dig en naturlig känsla av välmående.

Blandning av naturliga ingredienser som kokosolja, sesamolja som återfuktar och gör huden mjuk och len.

Den lugnande doften av till exempel eterisk lavendelolja och dess avslappnande arom höjer din känsla av välmående. Dessa vackra stenformade tvålar är unika och dekorativa för såväl badrum som kök och ger en känsla av lyx i din vardag.

Stone Soap spa’s stentvålar är gjorda av kärlek och är ett fantastiskt val för alla som vill ta hand om sin hud med naturliga ingredienser. 

Aery’s handkrämer och flytande tvålar är gjorda på en växtbaserad blandning och packade med organisk glycerin som binder hudens fukt samtidigt som den mjukgör och lenar.

Aery’s produkter ger dig välmående och förhöjer din vardag. Från upplyftande känsloboozters till lugnande och lenande dofter som hjälper dig koppla av på rätt sätt. Perfekta för att ge dig stunder av välbefinnande, feelgood ögonblick i din vardag. Välj på en rad bästsäljande dofter.

Unna dig lite lyx i din vardag. 

En växtbaserad kombination som varsamt både rengör och återfuktar.

En nyttig handkräm som är full av goda vitaminer som Mangosteen och Pomegranat som är kända för sina rengörande, näringsrika, anti-age och anti-oxidanta egenskaper. Flaskorna är i glas och pumparna skapade för att återanvändas, återfyllas och återvinnas.

Produkerna från Aery är ej testade på djur, cruelty-free.

Dofter och produkter som skapar avkoppling, lugn och återhämtning.  

 

Bridgewater Sweet Grace Body Care kollektionen har antibakteriella egenskaper, inga parabener och ger en lyxig känsla.

Showerfoam är en riktig upplevelse i duschen! Inte bara näringsrik för huden, men är också perfekt för rakning! Handkräm och flytande handtvål är lugnande och mjukgörande och anti-bakteriella. Body Cream är mjukgörande och kraftfull och går snabbt in i huden.

Body och Linen Mist ger dig två världar. En sval mist som du kan använda för att fräscha upp din hud eller spraya direkt på dina lakan, handdukar, kuddar. En perfekt kombination mellan två världar som en deodorant och en parfym.

upptäck hudvård

Hudvård

Hudvård från Bridgewater och AeryHudvård från Bridgewater och Aery

Bridgewater

Stone Soap SpaStone Soap Spa

Stone Soap Spa

Aery HandkrämAery Handkräm

Aery Handkräm

BridgewaterBridgewater

Bridgewater