Laddar...

Köpvillkor

Köpvillkor

ALLMÄNT

För att genomföra ett köp på www.houseofmansson.com krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande.

Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses House of Månsson/TL Månssons AB.

 

FÖRETAGSINFORMATION:

House of Månsson/TL Månssons AB

Box 7089, Olofsdalsvägen 23

300 07 Halmstad, Sverige

Tel: +46 35 370 88

E-post: info@houseofmansson.com

Org nr: 556440-8861

 

BESTÄLLNING

Genom att genomföra en beställning på www.houseofmansson.com godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit.

 

PRISER OCHPRODUKTBILDER

Varje vara anges med pris inklusive moms för privatpersoner. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan varsel. Vi reserverar oss för felaktiga priser eller felaktiga uppgifter i produktbeskrivningen eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls www.houseofmansson.com rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

 

BETALNING

Vi använder Klarna Checkout som betallösning. Se nedan vilka betalalternativ som finns tillgängliga.

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Klarnas villkor samt våra köpvillkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Om kredit inte beviljas behöver man välja ett annat betalningssätt som kortbetalning eller Klarna Direkt, alternativt kontakta Klarna.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor.

1. Faktura

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Klarnas inkassobolag Segoria och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

2. Delbetalning

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

3. Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.

4. Kortbetalning

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade.

 

FRAKT OCH LEVERANSER

  • Fraktkostnaden är 59 kr
  • Fraktfrigräns är 699 kr

Vi levererar med DHL ServicePoint till hela Sverige och till närmaste utlämningsställe. Leverans beräknas ta ca 3-5 dagar.

Vid leveransförseningar meddelar vi dig via e-post, du som kund har alltid rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 0 - 7 dagar för Sverige.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

 

ÅNGERRÄTT

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen. Du gör detta enklast genom att kontakta vår kundservice via e-post kund@houseofmansson.com. Du som kund står själv för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning. Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss.

Efter att du meddelat oss att du önskar returnera har du enligt lagen om distansavtal 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. Observera att eventuella avgifter såsom exempelvis frakt- och fakturaavgift ej återbetalas. 

 

REKLAMATIONSRÄTT

Reklamationsrätt gäller endast mot uppvisande av kvitto. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.

 

KUNDTJÄNST

Valet av leverantörer sker med stor omsorg och vår ambition är att kunna erbjuda ett brett urval av kvalitetsprodukter från varumärken som ligger rätt i tiden. Hör gärna av dig till oss för mer information.

Vår kundtjänst är bemannad mån-fre 9-16, ring +46 35 370 88 eller maila kund@houseofmansson.com