Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Om oss

House of Månsson är familjeföretaget som värdesätter det personliga mötet och god service. Sedan starten 1992 har vi skapat många fina kontakter och sätter stort värde i varje relation. Vi sätter största vikt till det personliga och vill att våra kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna.

Vi har under 20 år byggt upp varumärket Yankee Candle® i Skandinavien men kommer nu istället att göra det vi länge har drömt om- ta in ännu fler varumärken i vår familj! Vårt mål är att bli en ”one-stop supplier” med ett stort urval av olika kvalitetsvarumärken som ligger rätt i tiden. Valet av leverantörer sker med stor omsorg för att vi ska kunna erbjuda ett brett urval av kvalitetsvaror till dig som återförsäljare eller som privatperson.

Har du synpunkter på sortimentet, hantering av order och leveranser vill vi gärna höra ifrån dig. Vi vill ständigt förbättra oss och ge den bästa servicen för att du ska känna dig trygg hos oss. Ni hittar oss i Halmstad där vi har kontor, showroom för våra återförsäljare och vårt lager. Varmt välkomna!

House of Månsson
Tomas, Leine, Per-Ove och Ulf med personal