Laddar...

Rumsdofter

Rumsdofter

Produkter som Aroma Diffusers och rökelse skapa stämning i hemmet.

Rumsdofter från House of Månsson

Produkter som skapar stämning i hemmet.

En rumsdoft skapar en mysig stämning samtidigt som du ger ditt hem eller bil ytterligare personlighet. Hos oss på House of Månsson hittar du flera dofter och produkter som passar bäst i ditt hem eller bil. Allt från doftljus, doftstickor, aromadiffusers, rökelser och bildofter till rengöring.

 

Aroma Diffusers

Serene House är lösningen för det växande behovet av ren och fräsch luft i dagens urbaniserade och stressiga miljöer. Serene House utvecklar doftspridare, aroma mist diffusers och produkter som tar hand om luften du andas och ökar din känsla av välbefinnande med hjälp av doft, ljud och visuell estetik. Serene House’s 100% naturliga och essentiella oljor skördas med växtvänliga metoder och är fria från syntetiska ämnen, parabener och genmodifierade ämnen och är givetvis inte testade på djur. Den vanligaste anledningen av en diffuser är för att nå en jämn luftfuktighet i ditt hem eller på kontoret. Det är inte bara dina luftvägar som mår bra av detta, utan även växter, hud, hår och till och med möbler. Naturligtvis finns det många andra fördelar med att använda en Aroma Diffuser.

 

Rökelser – premium kvalitet

Historiskt så har man använt rökelser i religiösa sammanhang men används nu för att doftsätta och skapa en känsla i ett rum eller i ett sammanhang som att uppnå en speciell känsla när man till exempel mediterar. Askan i sig är också viktig och har en stor symbolik och tradition.

Rökelsepinnarna placeras i en rökelsehållare. 

Vi har vackra varianter av rökelsehållare i keramik från Ashleigh & Burwood som håller pinnen på plats. Man givetvis även sätta rökelsepinnarna direkt i en skål med sten, sand eller aska. Se till att rökelsepinnen står stadigt. Sätt på säkert ställe och plan yta. Håll under uppsikt. Tänd i spetsen på pinnen och blås därefter ut lågan, men håll spetsen glödande. Låt stå. Få känslan av lugn och njut.  

 

Bildoft

Bilar är för många det mest bekväma sättet att resa. Det är svårt att föreställa sig ett liv utan bil och med tanke på hur mycket tid vi spenderar i den är det inte konstigt att atmosfären i den försämras efterhand. Att ge din älskade bil en fräsch och lugnande bildoft är något som kan göra en avsevärd skillnad för både ditt och din bils välbefinnande.

Att med en god bildoft förbättra atmosfären är ett enkelt och utmärkt sätt att ge din bil den kärlek den förtjänar. Med dessa produkter hjälper du också till att rengöra luften genom att ta bort damm och annat som kan ge upphov till allergi och andra åkommor. 

På House of Månsson har vi en mängd olika exklusiva bildofter och eteriska oljor som ger den doft du gillar och utan krångel alls hjälper dig att bibehålla värdet på bilen samtidigt som du mår bättre under dina resor. Med en refill kan du sedan fylla på med ny god doft.

Bildofter både eliminerar dålig lukt och får dig att må bättre, bli piggare och hålla fokus.

Vårt breda utbud av bildofter gör att du kan välja en modell som passar just dig.

CAR Scent Vent Clips – Serene House Kläm fast din bildoft i fläktsystemet i din bil. De eteriska oljor som sprids långsamt i luften när du använder fläkten. Dessa kan du även fylla på med en refill som gör att du enkelt kan förlänga den doft du föredrar.

Auto Vent Clip – Greenleaf Välj din favoritdoft av Greenleaf till bilen och låt det dofta som hemma. Njut av din favoritdoft på språng! 

 

Multi -Surface Cleaner – Greenleaf

Rengöringsmedel som gör städning till något att se fram emot! Greenleaf Multi-Surface Cleaner kan användas för att eliminera smuts, fett och avlagringar från de flesta icke-porösa ytor. När städningen luktar så gott, vet vi att du är sugen på att torka av alla dina bänkytor. Finns i många av Greenleafs klassiska dofter!

Fri från parabener, sulfat, ftalater, formaldehyd och ammoniak.

 

Eteriska oljor – Serene House

Använd eteriska oljor din Aroma diffuser. Serene House’s 100% naturliga och eteriska oljor skördas med växtvänliga metoder och är fria från syntetiska ämnen, parabener och genmodifierade ämnen, GMO och är givetvis inte testade på djur. 100 % ren och naturlig eterisk olja

Barnsäker kork. 10 ml flaskor i en smidig förpackning. Finns i flera olika dofter, som till exempel Lemongrass, Eucalyptus, Pepparmint, Lavender, Pine och Apelsin.

Använd ca 5–10 droppar i fylld vattentank.

upptäck Rumsdofter

Rumsdofter

Aroma Diffuser

Aroma Diffuser

Bildoft

Bildoft

Rökelse

Rökelse

Surface Cleaner Greenleaf

Surface Cleaner Greenleaf

Eteriska oljor

 

Eteriska oljor