Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Scented Vinegar LA

The Laundress
Scented Vinager är ett perfekt sätt att effektivt ta bort smuts, dålig lukt och bakterier. Detta giftfria kraftpaket är perfekt att använda både till tvätt och städ! De antibakteriella egenskaperna hos de eteriska oljorna är idealiska för städning i hemmet. Rengöringsmedlet som tar bort beläggningar i badkaret och andra ytor, får glas att gnistra och verkligen fräschar upp.

Vi älskar vinäger och allt det kan användas till, men är inte ett fan av doften. The Laundress Scented Vinegar kombinerar naturlig vinäger med doften No247- en doft att använda för att städa hela hemmet! Denna fräscha doft blandar eukalyptus med noter av ros, liljekonvalj, bergamot och timjan och lite inslag av lavendel.
I lager
Art nr
LA-H-02
170,00 kr

Lite Tips;
Svettfläckar på kläder tas bäst bort genom att blötläggas i drygt ½ dl Scented Vinegar innan man tvättar dem.


Håll ludd på kläder borta genom att lägga i ca 2 dl Scented Vinegar när du tvättar.
Lägg med en kökshandduk som är indränkt med Scented Vinegar när du kör torktumlaren så blir kläderna mindre statiska.
Perfekt att använda till toaletterna och speciellt under kanterna där det samlas mycket smuts, låt verka och spola rent.

Lägg Scented Vinagar i en sprayflaska och spraya på vilken yta som helst med mögel och beläggningar. Låt verka i ca 1 timma och torka av.
Spraya på möbler för att ta bort dålig lukt och desinfektera.

Gör en blandning av vatten och Scented Vinegar och spraya för att putsa fönstren, torka av med luddfri handduk.

Städa tvättmaskinen och diskmaskinen genom att fylla på med Scented Vinegar och kör en tom maskin med varmt vatten för att få bort matrester och smuts som har lagrat sig.

Använd att torka av alla köksytor som också håller myror och insekter borta.

Håll sophinken fräsch! Gör en blandning av Scented Vinegar och hett vatten och häll i och låt stå i ca 30 minuter! Eller fräscha upp i köksavloppet med ca 1 dl – låt stå i ca 5 minuter och skölj igenom.

Ta bort beläggningar i badkaret genom att skrubba med Scented Vinegar – låt stå och skölj av.

Rengör skärbrädan med Scented Vinegar – låt stå över natten och skölj rent på morgonen.

Lägg i lite Scented Vinegar i behållaren i diskmaskinen, det tar bort fläckar och gör dina glas gnistrande rena!
Ta bort katt kiss och andra ”olyckor” genom att blötlägga så mycket som möjligt och spraya sedan rikligt med en blandning av 2 dl ljummet vatten och lika delar Scented Vinegar. Låt vara i 10-15 minuter.

Få bort dålig lukt i kylskåpet genom att blanda ca 2 dl Scented Vinegar i ett glas och sätt det i kylskåpet i ca 2 dagar.
För micron kan du blanda ½ dl Scented Vinegar och 2 dl vatten, låt det koka och låt stå.

För att det hålla det fräsch i varje rum fyll en skål med 2 dl Scented Vinegar och låt stå. Detta naturliga sätt tar bort dålig lukt och doften No247 ger en frisk och härlig doft. Byt ut varje 3-4 veckor.

Mer information
Varumärke The Laundress
Storlek 475 ml