Denna sidan använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. - Läs mer - Ok

Bridgewater

Sedan starten 1999 har Bridgewater Candle Company har alltid satt fokus på att göra saker som betyder något.
De bästa äpplena kommer från den lokala äppelodlingen, bästa vänner är de som man vuxit upp med på samma gata.. och de bästa dofterna skapas inom deras egna fyra väggar. Bridgewater kompromissar inte på ingredienserna i sina dofter. De har skapat en egen ljusmassa av soya blend som försäkrar att ljuset brinner på ett rent, fint sätt och för att kunna användas och delas med sina nära och kära.
Ljusen är bara en av många sätt att njuta av Bridgewaters dofter. Doftpåsar, doftstickor och rumsprays är bara några av de alternativ du har att kunna njuta av dofterna i vardagen.
På Bridgewater tror vi på att alla behöver synas och lyftas fram. År 2010 inledde företaget ett samarbete med RiceBowls.Org, en icke vinstdrivande organisation som ger mat till föräldralösa barn världen över.
Genom detta partnerskap så donerar Bridgewater tre mål mat om dagen för varje ljus som säljs. Med hjälp av detta så har över 10 miljoner måltider serverats genom Light a Candle • Feed a ChildTM

Klicka här för att komma till alla våra doftljus.

Filter  
Varumärke  
Pris  
Storlek  
Kollektion  
Doft  
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 127

Sida
per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-32 av 127

Sida
per sida
Fallande ordning